Θέατρο θέατρο
& παιδί
Μουσική Εικαστικά Σεμινάρια οι Χώροι Ομάδα ΝΑΜΑ

 

 

 

 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ  >>>

 
 
   
Κεντρική σκηνή  

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες
Η τελική αναμέτρηση - μέρος Α'

από την ομάδα Επίplay

από
 15 ΟΚΤ 2014
 

κάθε εβδομάδα
2 παραστάσεις:
Τετάρτη βράδυ
& Πέμπτη απόγευμα

 

ευχαριστούμε τους χορηγούς:

 

   

 


 

 

 
 

 

 

 

 Χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη!

Ακόμα κι αν είσαι ένας ακαταμάχητος υπερ-ήρωας, χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη. Κυρίως όταν αυτή η πόλη είναι η Μπόχαμ Σίτυ!

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες ξαναχτυπούν, με νέες περιπέτειες στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 15 Οκτωβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2014 (που παρατάθηκε έως 15 Ιανουαρίου 2015),  ξεδιπλώνοντας τις περιπέτειές τους επί σκηνής σε μια αυτοσχεδιαστική διήγηση, πραγματική υπερπαραγωγή, που θα κάνει την πόλη να παραμιλάει. Το μυστικό τους σχέδιο: επτασφράγιστο και δε θα τους πάρετε κουβέντα.

 ...γιατί οι συγκεκριμένοι ήρωες, σ αυτή τη μεγάλη περιπέτεια του μυαλού, ακολούθησαν άγνωστες διαδρομές, που ξεκινούν από σκοτεινές αίθουσες του βωβού κινηματογράφου, κρύφτηκαν χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά στο χώρο των κινουμένων σχεδίων, ζωντάνεψαν τις ιδέες τους με το σώμα τους και την τεχνική της παντομίμας - που θυμίζει έντονα Marcel Marceau - για να γίνουν τελικά ένα με την πόλη και το κοινό, σε ένα live action movie χωρίς προηγούμενο.

 Η ομάδα επίPlay, που το καλοκαίρι ζωντάνεψε την περιπέτειά της στο Φεστιβάλ OFF OFF ATHENS 2014 και στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, παρασύροντας το κοινό σε μια ανεπανάληπτη θεατρική εμπειρία, δημιουργεί μια δική της γλώσσα θεατρικής έκφρασης, μέσω του σωματικού αυτοσχεδιασμού. H πρωτότυπη μουσική, ως τέταρτος περφόρμερ, και με έντονο άρωμα από ρετρό χολιγουντιανές ταινίες δράσης, δίνει τον τόνο σε μια άσκηση συγχρονισμού, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της.

 Με όπλο τη σιωπή τους, ανοίγουν έναν αέναο διάλογο με το θεατή, που δεν εξαντλείται σε μια θεατρική αίθουσα. Γιατί οι επίPlay - body and soul επί το έργον - συνεχίζουν να παίζουν και μετά το τέλος της παράστασης, προσφέροντας επί-pleon ζωντανό θέαμα, σε μια απρόβλεπτη online περιπέτεια, ένα web event και ένα live street event,  όπου ο μόνος κερδισμένος είναι ο θεατής.

      

 

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ
ΛΕΒΕΝΤΕΣ

Η τελική αναμέτρηση
Μέρος Α'

 

Βασικοί Συντελεστές

 

Σύλληψη:
Σκηνοθεσία:

Μουσική:

Κοστούμια:

Δημόσιες Σχέσεις:

 

Ομάδα Επίplay
Δημήτρης Δεγαΐτης
Νίκος Τσέκος
Λουκά Casanova
Μαρκέλα Καζαμία

 

 

Παίζουν

 

Αλέξανδρος Πέρρος
Μαρίνα Κουτρούμπα
Αυγουστίνος Κούμουλος

 
 

Πρώτη παράσταση:
Τελευταία παράσταση:
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

Τιμές εισιτηρίων:

Διάρκεια:
Χώρος:

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014
Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 (από παράταση)
Τετάρτη στις 9:15 μμ
Πέμπτη στις 7:15 μμ

 γενική είσοδος 10,00
50 λεπτά

Κεντρική Σκηνή

   

     
 

Copyright 2005 Epikolono theatre. All rights reserved - Terms and Conditions - Designed by MOZAIK
συμμετοχή στο
design και την τελική και συνεχή επιμέλεια έχει ο Γιώργος Χατζηνικολάου