Θέατρο θέατρο
& παιδί
Μουσική Εικαστικά Σεμινάρια οι Χώροι Ομάδα ΝΑΜΑ
 
 

βρίσκεστε εδώ: αρχική > ΔΤ off-off Athens

 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1
3 Φεβρουαρίου 2023

 

OFF-OFF ATHENS no 13

Το 13 είναι ο δικός σας τυχερός αριθμός!
Το Off-Off Athens στο θέατρο Επί Κολωνώ γίνεται φέτος 13 και δέχεται προτάσεις.

 Είναι αδέσμευτο, πλουραλιστικό, ανατρεπτικό, χωρίς κανόνες, είναι ανοιχτό σε κάθε είδους προτάσεις, του αρέσει να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται και δεν ανέχεται τις δεσμεύσεις. Είναι το φεστιβάλ που από το 2008 έχει ανοίξει τις πόρτες του σε εκατοντάδες καλλιτέχνες και χιλιάδες θεατές δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία του νέου. Ένα φεστιβάλ που δεν συμμετέχεις απλά. Ένα φεστιβάλ που το ζεις.

Για τρεις περίπου εβδομάδες στο θέατρο Επί Κολωνώ συντελείται μια δημιουργική έκρηξη και το θέατρο μετατρέπεται σε μια κυψέλη δημιουργίας όπου νέα θεατρικά σχήματα και νέοι δημιουργοί καλούνται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε κοινό και κριτικούς και να γίνουν μέτοχοι ενός γόνιμου, δημιουργικού διαλόγου πάνω σε νέες προκλήσεις, νέες θεματικές, ανοιχτές φόρμες και πειραματισμούς. Με τον χαρακτήρα ενός show case ανοιχτού στο κοινό, το Off Off Athens προσκαλεί τους συμμετέχοντες να πειραματιστούν ελεύθερα, να κάνουν τις προτάσεις τους χωρίς το άγχος της παραγωγής, του χώρου, του ταμείου και της διάκρισης.  Παραστάσεις για ένα ανήσυχο κοινό σε ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους και είναι ανοιχτό σε θέατρο, χορό, σωματικό θέατρο, τσίρκο, καμπαρέ, μιούζικαλ, μουσικό θέατρο ή ό,τι άλλο. Το θέατρο Επί Κολωνώ διαθέτει τον χώρο του, την τεχνική υποστήριξη, την προβολή και επικοινωνία και το προσωπικό για τις παραστάσεις, σε μία διοργάνωση που λειτουργεί με αυστηρά επαγγελματικούς όρους. Οι παραστάσεις που θα διακριθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα ενταχθούν εφόσον το επιθυμούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του θεάτρου για την περίοδο 2023-2024.

Η πρώτη διοργάνωση του Off-Off Φεστιβάλ έγινε το καλοκαίρι του 2008 και μέχρι σήμερα  παραπάνω από 39.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τη δουλειά 320 ομάδων και 2.400 καλλιτεχνών.

OPOI ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1)    Υποβολή πρότασης με ένα πλήρες καλλιτεχνικό σκεπτικό.
2)
    Οι ομάδες να αποτελούνται ως επί το πλείστον από επαγγελματίες του χώρου ή σπουδαστές δραματικών σχολών. Δεκτές επίσης ερασιτεχνικές ομάδες με σχετική εμπειρία.

3)
    Ελεύθερος αριθμός ηθοποιών επί σκηνής (πλάτος σκηνής 8,00μ & βάθος 6,00)
4)    Διάρκεια παράστασης έως 70 λεπτά.
5)
    Η προτεινόμενη παράσταση πρέπει να μην έχει παρουσιαστεί σε άλλο χώρο προ του Φεστιβάλ.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι
μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 5138067
 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους συμμετέχοντες γίνεται γραπτώς στο email του θεάτρου festival.offoff@gmail.com

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

 

 

Πληροφορίες: Επί Κολωνώ, 210 5138067

μπορείτε να περιηγηθείτε προηγούμενες σελίδες της διοργάνωσης με ένα κλικ εδώ

 

Copyright 2005 Epikolono theatre. All rights reserved - Terms and Conditions - Designed by MOZAIK
συμμετοχή στο
design και τελική επιμέλεια από τον Γιώργο Χατζηνικολάου