Θέατρο θέατρο
& παιδί
Μουσική Εικαστικά Σεμινάρια οι Χώροι Ομάδα ΝΑΜΑ
  αρχική > χώροι > σχέδια μελέτης  
   
 >>> παρουσίαση σχεδίων του κτιρίου
 
 


επιλογή από τα σχέδια της
   αρχιτεκτονικής μελέτης

 

έργο: Συντήρηση διατηρητέου κτιρίου και επεμβάσεις για την αλλαγή χρήσης σε Θέατρο

 

 


νότια εξωτερική όψη

δυτική όψη (είσοδος)

βόρεια όψη (προς αυλή)

      Τις μελέτες συντήρησης του διατηρητέου κτιρίου και των επεμβάσεων για την αλλαγή χρήσης από σχολείο σε θέατρο και πολυχώρο ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο του Γιώργου Χατζηνικολάου με τους μόνιμους συνεργάτες του αλλά και με τη συνδρομή εξωτερικών συνεργασιών:

αρχιτεκτονική μελέτη:
           Γιώργος Χατζηνικολάου
αρχιτέκτων
          
με την συνδρομή και της Δάφνης Λαρούνη**
στατική μελέτη:
 
        Θανάσης Κοντιζάς πολιτικός μηχανικός
μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων:
 
        Σπύρος Αρβανίτης μηχανολόγος μηχ
μελέτη εγκαταστάσεων φωτισμού:
 
        Αντώνης Παναγιωτόπουλος
σύμβουλος ακουστικής-ηχομονώσεων:
 
        Θεόδωρος Τιμαγένης
σύμβουλοι ηχητικής εγκατάστασης:
 
        Νίκος Αλβέρτος
              Ρένος Βάρλας
              Ανδρέας Μπικουβαράκης

Είναι σημαντικό να επισημανθούν τόσο η βοήθεια από το ΥΠΕΧΩΔΕ όσον αφορά στην έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος όσο κι οι συμβουλές της Πυροσβεστικής Αθηνών στην εξεύρεση σύννομων λύσεων για την ασφάλεια του κτιρίου ως Θέατρου και Πολυχώρου ταυτόχρονα

        Για την υλοποίηση και με συντονισμό του αρχιτέκτονα Γιώργου Χατζηνικολάου, που είχε την Γενική Επίβλεψη του έργου, εργάστηκαν εθελοντικά  και με ενθουσιασμό όλα τα μέλη της Ομάδας ΝΑΜΑ και πολλοί φίλοι.

** Ο Γιώργος Χατζηνικολάου και η Δάφνη Λαρούνη είναι μέλη της Ομάδας ΝΑΜΑ και  βασικοί συντελεστές του Επί Κολωνώ συμμετέχοντας και οι δύο στην διοίκησή του.
Ο Γιώργος Χατζηνικολάου έχει την γενική δ/νση του Επί Κολωνώ και σκηνογραφεί για την Ομάδα ΝΑΜΑ, η Δάφνη Λαρούνη συμμετέχει στις δημ. σχέσεις και τον προγραμματισμό

 


      κάτοψη ισογείου    
 είναι το επίπεδο των τριών εισόδων στο κτίριο, του μπαρ και είναι η στάθμη όπου βρίσκονται οι τρεις σκηνές (Κεντρικής Σκηνής, Black-Box και φουαγιέ). Το auditorium όντας αμφιθεατρικό αποτυπώνεται ολόκληρο στην κάτοψη της άνω στάθμης, παρακάτω. Εδώ φαίνονται οι χώροι κάτω από τα πιο πίσω καθίσματα.

 


 
κάτοψη άνω στάθμης
  πρόκειται για την
στάθμη στο +2,50 σε σχέση με την στάθμη 0,00 του ισογείου, όπου αποτυπώνονται το πατάρι του φουαγιέ, το πατάρι των παρασκηνίων (το ενιαίο καμαρίνι των ηθοποιών & οι βοηθητικοί χώροι τους), καθώς και ολόκληρο το αμφιθεατρικό auditorium της Κ. Σκηνής

 
 

Copyright 2005 Epikolono theatre. All rights reserved - Terms and Conditions - Designed by MOZAIK
συμμετοχή στο design και την τελική και συνεχή επιμέλεια έχει ο Γιώργος Χατζηνικολάου